Veelgestelde vragen

Xenons.nl staat voor lage prijs in combinatie met hoge service en klanttevredenheid. Wij leveren exact dezelfde lampen als alle online aanbieders van xenon lampen, maar dan tegen een lager prijs.
Wij kopen de lampen groot in waardoor wij de lampen goedkoper aan kunnen bieden. Daarnaast liggen onze marges lager dan andere aanbieders om uiteindelijk meer te kunnen verkopen. Zo bent u als klant tevreden en wij.
Jazeker, service staat voor ons hoog in het vaandel. De lampen worden allemaal verkocht met 12 maanden garantie, tenzij anders is vermeld in de advertentietekst. Mocht het gebeuren dat er een lamp kapot gaat binnen deze termijn, dan krijgt u kosteloos een nieuwe lamp opgestuurd. Daarnaast kunt u voor al uw vragen telefonisch of per mail contact opnemen. De mails worden over het algemeen dezelfde dag nog beantwoord. Een tevreden klant telt voor twee!
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice pagina.
De lampen die de merkdealers aanbieden zijn meestal van Philips of van Osram. Het grootste verschil is de prijs en het merk. De prijzen voor een D1S of D2S lampen kunnen oplopen tot honderden euro’s. Daar tegenover staan lampen met een iets langere levensduur. Over het algemeen hebben deze lampen een iets langer levensduur a 20%. Onze lampen kunnen respectievelijk drie jaar mee. Dus men betaalt meer voor de logo die er op staat, dan daadwerkelijk voor de kwaliteit van de lamp. Het kan zowel bij onze lampen als lampen van Philips of Osram gebeuren dat deze na een korte tijd al kapot gaan. Zolang er garantie op zit en dit nageleefd wordt, is er niets aan de hand. Ook Philips en Osram geven maar 1 jaar garantie!
Wij willen als Xenons.nl een van de goedkoopste zijn in xenon lampen. Dit kunnen wij niet realiseren door merk lampen te verkopen. Daarnaast zijn er online veel namaakproducten in de omloop van Philips of van Osram. Wilt u toch voor een merk lamp kiezen? Dan kunt u op de site van Philips en Osram zien waar deze lampen verkocht worden. Hier kunt u vanuit gaan dat u ook daadwerkelijk met de originele merklampen te maken heeft. De originele lampen kunnen niet veel goedkoper aangeboden worden door verschillende winkels op het net. Laat u niet misleiden door de goedkopere Philips of Osram lampen op internet, deze zijn veelal namaakproducten! Wilt u dus zeker van zijn dat u te maken heeft met originele lampen? Vraag naar de erkende verkooppunten van deze merken.